El Fòrum deixa de comptar visitants i comptarà  pèrdues

Llegeixo a vilaweb que fins ara el Fòrum ha recaptat en entrades 22,2 milions d’euros, molt lluny dels 61,5 milions d’euros que esperava ingressar l’organització fins a final de temporada.
De totes maneres no ens hem de preocupar pel frací s econòmic del Fòrum ja que Joan Clos ja ha dit que com a mí xim les pèrdues seran de 17 milions d’euros (un 5% del pressupost) i que s’aplicaran messures per a evitar aquestes pèrdues.
Les mesures passaran pel rigor pressupostari (un eufemisme de retallar despeses!) i per explorar vies alternatives de finançament com ara la comercialització de les exposicions un cop acabat el Fòrum o l’entrada de nous patrocinadors (a canvi de que acceptaran les empreses aportar més capital ara que ja s’acaba el Fòrum???).
Un cop més surt a la llum la operació econòmica, finançada amb diners públics, i dirigida a obtenir el mí xim de benefici privat. Acceptarí  la ciutadania haver d’assumir a més aquest dèficit de 17 milions d’euros veient el gran negoci especulatiu del Fòrum???