Fira del disc

Aquest matí­ m’he arribat a l¡estació de França a donar una volta per la Fira del Disc i he aprofitat per fer unes compres.

What have you done? 10 years of singles de Sexy Sadie (un CD+DVD recopilatori de tota una dècada de singles d’aquesta mí­tica formació del panorama Indie espanyol)

Dias de lluvia, corazones rotos dels Stormy Mondays (el primer disc en castellí  de l’única banda espanyola que ha tocat a Woodstock i que malgrat ser uns desconeguts en aquest paí­s fa anys que gaudeixen de l’èxit internacional)

Inteligencia Artificial de Parade (un grup murcií  que va conèixer el seu moment í lgid al FIB ’99 amb la cançó “De alambre y hueso” i els CDs del qual són molt dificils d’aconseguir)

THE COVERS ALBUM de Radiohead (un í lbum no oficial que recull versions de temes de REM, OASIS, Blondie, Neil Young… i altres cançons inèdites)

RADIOHEAD FIB HEINEKEN 2002 de Radiohead (grabació no-oficial del concert de la banda d’Oxford al FIB l’any 2002)

Best of alternative moments, The most beautiful ballads of a new generation (un DVD-video recopilatori de les millor ballades del rock independent, amb grups com Coldplay, HIM,, Radiohead, Sterephonics, Live…)

i per últim, les dues peces més importants, 2 singles promocionals per a radios de l’album Absolution de MUSE. Són Time is running out (el primer single del disc) en format MiniMax-CD de color groc i Hysteria en el mateix format de color blau. Hi ha un tercer single en el mateix format en color vermel (el Butterflies & Hurricanes) però ha estat impossible de trobar. A veure si el puc trobar per internet i completar el pack.