àšltimes adquisicions musicals

Ahir va ser un dia molt musical.
Ahir em va arribar el single de Butterflies and Hurricanes de MUSE que vaig comprar a ebay. Amb aquest ja tinc els tres singles del CD Absolution en edició promocional.

Però, a més, ahir a la tarda, vaig anar amb lo Kiko a l’FNAC i allí  em vaig firar:

Para Ti Vol. 1de La Habitación Roja. és un EP d’edició limitada (1.000 exemplars) amb versions de Paraiso, La Dama se esconde, Los Navajos i La Mode. és el primer que enregistren amb la nova discogrí fica Mushroom Pillow (abans estaven a Grabaciones en el mar) i estí  previst que regularment, entre disc i disc vagin apareixen més volums de versions.

Canciones de amor y gratitud d’Australian Blonde (ASTRO discos). L’últim (i per a molts el millor) disc d’aquesta banda mí­tica del moviment indie a l’estat espanyol (porten 12 anys de carrera ja).
A aquest CD, l’acompanyava de regal, l’Astrorama2, un CD promocional dels grups d’Astro discos (Australian Blonde, Niño Mutante, Congelador, Steve Wyn…).

el Doble-CD recopilatori Razzmatazz 2004 (Amb la compra del CD et regalen dues invitacions per a Razz amb la qual cosa ja amortitzes els 15 Eur. del CD).