Restaurant Indochina

Divendres, com de costum vaig quedar per dinar amb el Joan. Aquest cop vam anar al restaurant Indochina (c/Aribau, 247). El restaurant, com el seu nom permet intuir, estí  especialitzat en cuina del sud-est asií tic (amb plats de Tailí ndia, Vietnam i Cambodja). Vam optar per un menú degustació (26 Eur.+IVA per persona) en el qual s’inclou una amplia varietat de plats en el qual destaquen en especial l’arròs fregit a l’estil vietnamita, la vedella “satay”, els llagostins Sian o el porc “katyam”. tots els plats però tenen una caraacterí­stica comuna, que és una í mplia presència d’espècies que aporten una notable varietat de gustos i colors.

El local estí  decorat amb un gust exquisit i les canyes de bambú, les orquí­des i altres plantes exòtiques li donen un toc selví tic i llunyí . A més, disposa d’una sala en la qual els comensals poden seure al terra i desgustar els plats a la manera tradicional asií tica.

Només puc fer-hi un retret, aquest era el primer cop que hi anava a dinar i he pogut comprovar que és un lloc molt més tranquil per sopar que no pas per dinar.

Restaurant Indochine
Aribau, 247 Barcelona
Telf: 93 2019984
Horari: de 13:00 a 16:00 i de 20:00 a 23:00
Obert tot l’any tots els dies de la setmana
Preu mig de la carta: 30Eur. +IVA
Menú degustació: 26 Eur. +IVA (preu per persona, min. 2 persones)