Salvador Sostres abandona e-noticies envoltat de polèmica

El sempre polèmic Salvador Sostres acaba de publicar la seva habitual columna a e-noticies tot acusant al director d’aquest condifencial, Xavier Rius, de censura i acomiadant-se d’aquest mitjí  amb l’artí­cle que presuntament ha estat censurat.
Les repercusions no s’han fet esperar i l’artí­cle ja té més d’una seixantena de comentaris. hi ha qui pensa que això pot ser una inocentada (demí , dia 28 és el dia dels inocents) però el to de l’artí­cle i la duresa amb la qual carrega contra El Triangle (no seria estrany que acabéssin posant una denúncia per difamació) em fan pensar que no es tracta de cap inocentada.

En quant al contingut de l’artí­cle, jo mai he estat un entusiasta del Triangle, però Salvador Sostres realitza un acte de difamació contra unes persones, que en definitiva són companys seus de professió, que situen la seva talla moral a l’alçada de la que ell mateix atribueix al govern. A més, en l’artí­cle, ell mateix reconeix que “quan manavem nosaltres” (CIU s’enten) es feia un ús polí­tic de les subvencions (i subscripcions) a mitjans de comunicació! Abans de criticar tant aquest 91% d’augment de la subvenció al Triangle que comenta Sostres (ell mateix diu:”Quan maní vem nosaltres a aquest tipus de subproductes no se’ls donava ni aigua” per tant en termes abosluts no crec que aquest augment sigui massa gran) hauria de revisar els “favors” fets per l’anterior executiu a algunes publicacions on colabora/colaborava ell mateix.

Per tant des d’aquí­ reclamo el que ja va anunciar el Conseller en Cap Bargalló (i que de moment no he vist per enlloc): una llista exhaustiva de totes les subvencions (i subscripcions d’organismes públics) a mitjans de comunicació realitzades en els últims anys (també d’aquest últim any de govern tripartit i les partides compromeses ja per al 2005).

Per si es comfirma la censura d’e-noticies a Salvador Sostres i l’artí­cle desapareix d’e-noticies, a continuació adjunto l’artí­cle:

L’avió de Pittsburgh, per Salvador Sostres
Adéu
El director de de l’E-noticies, Xavier Rius, m’acaba de censurar l’article de demí . No tots tenim la mateixa poca dignitat. Mai més no tornaré a escriure en aquest diari. Aprofitant que encara tinc accés al backoffice, publico a continuació i suposo que per pocs instants, fins que se n’adonin i el treguin, l’article censurat.

Déu els cria

El govern ha augmentat un 91% per cent cent la caritat amb El Traingle: no m’estranya. Govern i El Traingle són en aquests moments una mateixa categoria moral, i una idèntica qualitat de pamflet i de govern. Déu els cria. Quan maní vem nosaltres a aquest tipus de subproductes no se’ls donava ni aigua, i quan el cap de l’organització duia als tribunals el Secretari de Comunicació del Govern, els jutges donaven la raó a l’administració perquè encara s’imposa, en determinats ambients, un mí­nim sentit de la decència. Jaume Rexach ni fa de periodista ni diregeix una revista. Publica unes quantes pí gines amb continguts de vergonya aliena destinades a obtenir recompenses. També cal esmentar, per completar la infí mia, les que no publica si pagues bé. En un paí­s normal, aquest tipus de personatges, la mí xima cosa que arriben a dirigir és l’estraperlo i el trí fic de tabac del centre penitenciari on estan tancats.