Restaurant coreà  Han In

Seguint amb la ressenya sèrie de restaurants asií tics d’aquest últim mes (vegeu aquí­ i aquí­), dimarts vam anar amb el Joan a un restaurant coreí . Jo era la primera vegada que anava a un coreí  i em vaig deixar assesorar pel Joan que, a part de tenir més coneixements que jo sobre cuina asií tica, ja havia estat en aquest restaurant.

Per picar, primer vam demanar unes crestes (en castellí  “empanadillas“) coreanes (portaven verdura i carn a dins i recordaven un rotlle de primavera). Després vam demanar unes tallarines amb verdura i carn. El nom en coreí  era inpronunciable, però bí sicament eren tallarines, verdures i troços de carn tot barrejat i fet a la planxa i ens ho van servir sobre una planxa individual que estava molt i molt calenta. El plat només tenia una pega i és que si les tallarienes estan tallades curtes si no tens molta habilitat amb els bastonets tot plegat pot ser molt complicat!
Després vam demanar un plat de vedella estil “rostit coreí “. Va ser una tria una mica a cegues però va sortir força bé. Aquest plat ens el van preparar a la taula mateix. (NOTA: les taules, al mig tenien un fogonet). Ens van portar una mena de wok on hi havia un preparat de vedella, verdures i una suc que no vam saber esbrinar de que era i ho van posar al foc. Un cop deixat que es cuinés, amb la prudència d’anar remenant-ho una mica i un cop evaporat tot el suc, ens van portar unes fulles d’enciam i una salsa (que recordava la del “pato laquedao“). El mecanisme era el següent: agafar una fulla d’enciam, posar-hi la carn a dins i una mica de salsa, enrotllar-ho i menjar-s’ho amb les mans mateix. La veritat és que era molt bò, però atipava molt i al final no ens el vam poder acabar.
Per acompanyar aquest segon plat, ens van portar uns aperitius amb verdures (portaven cogombre, alberginia…) molt bons també, però excessivament picants per al meu gust.
Finalment, per postres jo vaig obtar per uns “lichis” i el Joan per un postre tradicional coreí  (elaborat amb una mongeta vermella molt caracterí­stica d’aquells territoris).

En quant a la decoració, l’ambient i la presentació, potser és el més fluix dels tres restaurants comentats fins ara, si bé, el fet que et cuinin el plat allí  mateix és un gran detall. En quant al preu, el dinar ens va costar, IVA inclòs, uns 30 Eur. per cap (també tenen un menú de 8,5Eur.).

Restaurant coreí  Han In
C/ Aribau, 32 08011 – Barcelona
Telf: 93 454 05 63
Fax: 93 454 49 96