Proposits d’any nou

Pel que fa referència a l’esfera pública (universitat, feines, associacions, col·lectius, activitats culturals…) a nivell profesional, centrar-me en acabar la carrera mentre reflexiono sobre algunes propostes que m’han arribat últimament (i que no puc comentar aquí­ però són molt interessants), implicar-me més en els col·lectius en que participo i integrar-me més en el teixit associatiu del barri (ara que ja m’hi sento com a casa), sense oblidar però el vincle amb Torà.

Pel que fa a l’esfera privada recuperar algunes amistats que per diversos motius s’han distanciat i conèixer millor alguns/es companys/es de JEF i del Seminari TAIFA.

P.D: Per cert, a partir de l’1/01/2005 he deixat de donar cap tipus d’ajuda informàtica a familiars/amics/coneguts per a sistemes operatius propietaris (ex:Windows). El motiu és que ara per ara treballo fonamentalment amb sistemes basats en Linux i desconec cada cop més (principalment per desinterès) els sistemes Windows. Per a qualsevol consulta/problema referent a sistemes Linux, ja sabeu que podeu comptar amb mi pel que faci falta com fins ara.