Nova adquisicó de CDs

l’altre dia vaig anar a compar-me el nou CD de La Habitación Roja un grup pop valencií  que m’encanta. Un cop a la botiga, però, vaig trobar-me amb algunes ofertes interessants que no vaig poder refusar. Al final vaig acabar enduent-me cap a casa el següent:

La Habitación Roja – Nuevos Tiempos (Mushroom Pillow) : Tenia molta curiositat, i també una mica de por, per veure que tal el primer disc després del canvi de discogrí fica i amb productor nou i la veritat és que ha estat tot un canvi positiu.

La Habitación Roja – LHR (Grabaciones en el mar): La antiga discogrí fica de LHR ha decidit reeditar un dels seus primers discs (un dels pocs que em faltava :) )

INDI RADIO (El diablo): Aquest és un recopilatori (4 CDs) del panorama indie espanyol en l’actualitat i permet descobrir unanova fornada de grups molt interessants com ara Amarillo, La Costa Brava, The Postal Service, Tachenko…

INDITENDENCIAS VOL.3 (UFI, PEMOC i FNAC): Aquest també és un recopilatori de música indie, però no només recull el millor del panorama espanyol sinó algunes de les noves influències que ens arriben de més enllí  de les nostres fronteres. hi trobem temes de Franz Ferdinand, Naked Raven, Menta de Agua, Glamour to kill…

Stereoparty 2005 (Subterfuge): Stereoparty és el recopilatori que cada any la discogrí fica independent Subterfuge publica amb una cançó de cadascun dels grups que la formen. En l’edició d’aquest any vull destacar especialment el grup Alcohol Jazz que el desconeixia i m’ha deixat molt bones sensacions.

LHR-Nuevos tiemposLHR-La Habitación RojaIndi RadioInditendenciasStereoparty 2005