Referendum Plus

Per a qui no se n’hagi assabentat, el CJE, estí  duent a terme una campanya per fomentar la participació en el referèndum del proper dia 20 de febrer.

La Campanya porta per nom Referendum Plus i consisteix en la creació i difusió d’una beguda energètica amb el mateix nom que en paraules textuals “combate la pereza y la fatiga” i “anima a acercarse a las urnas”. El llançament de la beguda energètica (la veritat és que jo no l’he trobat per enlloc tot i que fins al dia 18 se’n distribuiran més de 230.ooo) va acompanyat d’una campanya publicitaria (a cí rrec de l’empresa Shackleton Direct) a la premsa, radio i sales de cinema.

La veritat és que després de veure les campanyes (estan totes disponibles a la web) tinc la sensació que el CJE estí  molt allunyat dels joves. :(

NOTA: L’associació juvenil JAM (Jovenes Asociados por la Música) ha presentat una queixa al respecte d’un dels cartells ja que consideren que presenta una imatge dels músics com a pasotes amb la polí­tica i critiquen el canvi de vestuari que experimenta el jove després de pendre la beguda energètica:

¿Acaso hay que ponerse unos pantalones de pinzas, un reloj clásico, un cinturón y una camisa azul para no “pasar d’tó” y, entre otras cosas hablar correctamente?

Santiago Montero Presidente de la Asociación Juvenil JAM (Jovenes Asociados por la Música)