The Taste of Tea + Shangai 1930

Ahir amb l’Ana, la Judh el Joan i el René vam anar a veure The taste of tea dins de la secció AS del BAFF.

La pel·lí­cula és un exercici de surrealisme que retrata la vida d’una familia japonesa formada per una nena que veu constantment una doble a mida gegant, una mare que intenta recuperar la seva feina d’il·lustradora d’otaku, un pare hipnotitzador que practica amb la pròpia famí­lia, un noi que descobreix l’enamorament, un avi excèntric mestre il·lustrador ja retirat, un cunyat artista manga amb un peculiar gust musical i un tiet tècnic de sò que passa uns dies de visita… En fí­, una obra imaginativa, conmovedora i soprenent (i un fart de riure :P ) que analitza allò que s’amaga darrera la superfí­cie de la vida qüotidiana familiar.

Tí­tol: THE TASTE OF TEA
Tí­tol Original: CHA NO AJI
Japó, 2004, Color, 35 mm, 142 min.
Idioma: Japonès
Subtí­tols: Anglès i castell�
Director: Katsuhito Ishii
WWW: http://www.chanoaji.jp/
Actors:
Tadanobu ASANO
Maya BANNO
Takahiro SATO
Tatsuya GASHUIN
Satomi TEZUKA
Anna TSUCHIYA
Tomokazu MIURA

Després del cinema, el Joan, el René i jo vam anar a sopar amb el Xavi i l’Anna al restaurant xinès Shangai 1930 (Buenos Aires, 11). El local est� decorat seguint els critèris Feng Shui i les parets tenen textos xinesos escrits en taulestes que van tenir entretinguts una estona al Joan i al Xavi :p

El restaurant present� una fusió de plats xinesos i espanyols (especialment vascos) molt curiosa tot i que nosaltres ens vam decantar pels plats asi� tics.
Vam optar per un menú per a 4 persones i com que erem 5 ho vam completar amb 3 plats més a repartir i la veritat és que vam sortir-ne molt contents.

Vam començar amb un asortit Shanghai 1930 que portava rollos vietnamites, sushi, sashimi de tonyina i salmó, carn de porc amb salsa de mandarina, un plat amb medusa! (que per cet no va acabar de convence’m…) i arròs fregit amb mango dins de tronc de bambú. (dirie que no em deixo res :p )
Després vam continuar amb un llam� ntol a l’estil dels pescadors pobres (amb fideus fregits i verdures) amb un rotlle d’enciam i arròs. (per cert, abans es van portar el llam� ntol fresc per veure si ens semblava bé)
Com a tercer plat ens esperava un anec pekí­n i unes broquetes de porc, pollastre i marisc.

Després, postres, cafè i licor de flors. Total 35 Euros per persona.

Restaurant Shanghai 1930
C/ Buenos Aires, 11
08036 Barcelona
Telf: (+34)933634370
Fax:(+34)933634371
e-mail: shanghai1930@retemail.es
WWW: www.shanghai1930.com