Nova adquisició de CDs (2)

Avui, aprofitant que he anat a comprar l’entrada pel concert de demí  a Razzmatazz de La Habitación Roja, he fet noves compres musicals.

  • La Habitación Roja – El eje del mal (Mushroompillow): El primer single del nou disc del grup de l’Eliana inclou el tema que dona nom al senzill i tres temes inèdits grabats durant l’estada a Chicago. Les melodies de Ainí­simo, Ya no aguanto más i El Amor recorden bastant els discs anteriors si bé en la producció es nota la millora també observada a Nuevos tiempos
  • Australian Blonde – Lay it on the line (Astro discos): per restriccions pressupostí ries no me’l vaig poder comprar en el seu moment (2001) i ara he aprofitat que estava d’oferta per afegir-lo a la discoteca :)
  • Baked Beans – Emotional (Soviet records): un altre disc que no em vaig poder comprar en el seu dia (2000). El segon disc del desaparegut o semidesaparegut (algú en sap alguna cosa?) grup tarragoní­ que tingué els seu minut de glòria amb el tema Angel (que aparegué en un anúnci d’una coneguda entitat financera)

LHR - el eje del malAustralian Blonde - lay it on the lineBaked Beans - Emotional