Bel-Luna Jazz Club

Ahir, per celebrar l’aniversari del Joan, vam anar a sopar el René, el Joan i Jo al Bel-Luna Jazz Club & Restaurant de Barcelona. Certament és un lloc molt recomanable, especialment per anar en parella o grups reduïts, amb un ambient i una decoració i il·luminació molt intimista. A partir de les 21 hores s’hi pot anar a sopar, fins a les 23h, hora a la qual normalment comença el concert. També hi ha l’opció d’anar-hi a pendre una copa. En qualsevol dels dos casos es paga un “cobert musical” que fluctua, en funció de l’artista, entre 7 i 15 euros.

El sopar senzillament exquisit. Nosaltres de primer vam compartir uns entrants de pernil ibèric d’aglí  , uns medallons de foie amb mermelada de poma al Oporto i un carpaccio de Bou. I de segon vam pendre magret d’í nec amb fruites del bosc, filet ibèric a la mostassa antiga i un entrecot al pebre. De postres per acabar-ho de rematar copa de crema de mango i iogurt mentolat, brownie amb gelat de vainilla i pastí­s de dues xocolates.
TOTAL: 140 euros (inclòs el “cobert musical”).

L’actuació ahir anava a cí rrec de SOUL FOOD TRÍO, un trio format per Abel Boquera (òrgue), Claudio Werner ( saxo tenor) i Juan Luis Castaño (bateria). L’actuació va durar aproximadamanet una hora i mitja en la qual van tocar tant temes propis com d’altres músics (ex: West Montgomery) i de diferents estils (ballades, soul funky…). En general l’actuació va estar molt bé.

Bel-Luna Jazz Club & Restaurant
Rambla Catalunya, 5 (prop de Plaça Catalunya)
Barcelona
Telfs. 93 302 22 21 – 93 302 26 10
bel-luna@bel-luna.com
bel-luna.com i bel-luna blog
Obert: de 13 h. a 16 h. i de 21 h. a 02 h.
Restaurant: fins a les 23 h. divendres i dissabtes fins a les 24 h.