TAIRA

Logo restaurant TAIRAAhir, amb la Natalia, Ivan i Paola vam anar a sopar al restaurant Japonès TAIRA. Situat al carrer comerç, a prop de casa, i a prop de la zona del Born.

TAIRA nace de la idea de crear dos ambientes en uno, el poder disociar y unir. Por un lado Taira y por otro DAI, que proviene de una palabra japonesa, OOHISA, que significa plano, gran ambiente de tranquilidad y armoní­a, no en el sentido de tamaño sino en el de sensaciones. Plano y grande o lo que es lo mismo, PAZ! Cálido y frí­o, calma y movimiento, en definitiva, el equilibrio.

grupo-ottozutz.com/taira/

Destaca sobretot per la seva decoració i ambientació, però no per això la qualitat de la carta estí  menys cuidada. Vam demanar unes racions de sushi (maki, nuguiri i sashimi), un arros saltejat amb verdures, una tempura de llagostins, uns rotlles de bou amb verdures, una sopa de “miso” tofu i algues i una sopa japonesa de broquil amb fideus; i per acompanyar-ho tot un vi blanc-pescador. Tot estava molt bo i certament vam acabar molt més tips del que és habitual en un restaurant japonès.

Com és habitual en els restaurants japonesos, l’assignatura pendent són les postres. Jo vaig demanar un gelat de te verd, excessivament fort pel meu gust i els altres van optar per anar “a lo segur” i demanar un pastí­s de formatge amb fruites del bosc.

Restaurant TAIRA
C/ Comerç, 7
08003 – Barcelona

Mapa: C/ Comerç, 7 (google maps)
Carta
Preu: entre 25 i 30 euros; menú de migdia per 10 euros.
Tel: 93 319 66 14
WWW: www.ottozutz.com
e-mail: taira@ottozutz.com