Ciutat i poder

Ciutat i poder. Qui mana a Barcelona?, aquest és el tí­tol del darrer número de la revista Carrer que edita la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Barcelona (FAVB).

Carrer número 99-100 Ciutat i poder. Qui mana a Barcelona?

La revista Carrer compleix 15 anys i 100 números i ho fa amb un especial doble número dedicat a analitzar les relacions entre el poder i la ciutat. Pots demanar el teu exemplar a la FAVB, als punts de distribució habituals o descarregar-lo en format PDF: Carrer número 99-100 Ciutat i poder. Qui mana a Barcelona?

Vull destacar especialment aquest darrer número, molt útil per entendre les complexes relacions que sorgeixen dins la ciutat, però també vull aprofitar aquest aniversari per felicitar a tota la gent que fa possible la tasca de la FAVB i del Carrer.