Europe in Crisis: A Critique of the EU’s Failure to Respond and Proposals for a Democratic Alternative – EuroMemorandum 2009/2010

Un any més ja s’ha publicat el document del grup d’Economistes Europeus per una Polí­tica Econòmica Alternativa.

Aquest any, com no podia ser d’altra manera es centra en la crí­tica de la resposta de la UE a la crisis, Europe in Crisis: A Critique of the EU’s Failure to Respond and Proposals for a Democratic Alternative. I un any més estic més d’acord amb els diagnòstics que amb les propostes, però en qualsevol cas, el considero un document essencial per a qualsevol que cerqui una perspectiva crí­tica de l’actuació de la UE.

PDF: Europe in Crisis: A Critique of the EU’s Failure to Respond and > Proposals for a Democratic Alternative
Adhesions: Declaration_of_Support_EuroMemorandum_2009