Restaurant La Mamasita

Ahir vaig anar a sopar amb els companys/es i amics/gues de JEF al restaurant La Mamasita. és un restaurant del que s’anomena nova cuina catalana on trobem els plats i ingredients tí­pics de la cuina catalana, però amb combinacions i presentacions menys convencionals. Dels plats que vam demanar potser destacaria l’escalibada amb foie entre els primers i el magret d’anec o la tèmpura de verdures entre els segons tot i que tots els plats estaven molt bons.
Capitol a banda mereixen les postres, totes eren exquisites. Jo vaig menjar una sopa de maduixes amb gelat d’estragó que és una combinació fantí stica, però també cal destacar les postres de Tim Bao amb una combinació de gelat de torró, crema i xocolata fosa mmm… :)
Per acompanyar-ho, un vi negre de la casa que estava força bo. En quant al preu, el sopar ens va sortir a uns 17 euros per cap és a dir que la relació qualitat preu és fantí stica. Això sí­, al ser un restaurant on hi va molta gent tens la sensació que volen que acabis de sopar i marxis (cosa perfectament legitima) i això és una cosa que quan vaig a sopar amb amics/gues em molesta força perquè no pots gaudir de la sobretaula.

Restaurant La Mamasita
Avda. Sarrií , 10
Barcelona
Telf: 933219296