Nou servidor

Com haureu notat, aquests dos últims dies no haureu pogut accedir al blog. Això ha estat perquè la font d’alimentació del servidor que l’allotjava va dedicir passar a millor vida i deixar de funcionar. Donat que era un PC força vell no he pogut trobar cap font d’alimentació de recanvi al mercat i com que últimament començava ja a fallar per varies coses al final m’he decantat per renovar-lo.
He optat per un mini-barebone d’aquests tant petits i tant silenciosos (així­ a part de reduir espai podré dormir millor :p). és de suposar que a partir d’ara “shauran acabat” els maldecaps de hardware del servidor i em podré dedicar més als continguts.

PD: per cert, si algú te una font d’alimentació de 250W per casa que no fa servir agrairia molt una donació per poder tornar a la vida el servidor vell (després de tants anys li he agafat carinyo :) )