Maceo Parker a Mataró

Ahir, al pati de can Marchal a Mataró, dins del festival Cruïlla de cultures, Maceo Parker i la seva banda van oferir un magnific concert de 2 hores i mitja de durada aprox. després d’uns teloners que tot i no tocar gaire estona al final es feien pesats ja.

La veritat és que van començar amb força ganes, però diria que una mica més lents del que sonen enllaunats. Però el bo de veritat, va arribar després d’un descans en el qual es va quedar sol el teclista. Aquell va ser un dels moments de la nit i un punt d’inflexió perquè la resta de la banda va sortir amb molta energia, moltes ganes i un Maceo Parker molt comunicatiu amb el públic que no es va cansar de reclamar aplaudiments per a la banda i per als tècnics (sense cap mena de dubte el crit de la nit fou What ‘bout the band?).

A nivell musical el concert va estar magnific, a l’alçada del que s’esperava però jo destacaria com un altre dels moments estelars quan Maceo Parker va cantar gairebé sense acompanyament “Georgia on my mind”.