Restaurant Basmati

L’altre dia amb la Natalia vam anar a dinar al Restaurant Basmati, un petit restaurant de cuina innovadora especialitzat en arròssos. La veritat es que va ser un gran descobriment ja que és un restuarant que val molt la pena. és un lloc petit, menys d’una dotzena de taules, molt tranquil, on es pot conversar tranquilament. L’ambientació i la decoració estí  molt ben cuidada (decoració “simple” i elegant amb tocs orientals).

En quant al menjar es pot escollir (almenys al migdia) entre un menú de 16 Eur. o la carta. Nosaltres vam optar pel menú i va ser tot un encert. De primer vaig pendre una amanida de formatge feta amb olivada d’olives verdes i de segon salmó a la papillote amb verdures i un arròs especiat.

Restaurant Basmati
C/Parí­s nº163,
08036 Barcelona
Tel. 93 363 06 51
info@restaurantbasmati.com
www.restaurantbasmati.com