Restaurant OBEN

Ahir amb la Natalia vam anar a sopar al restaurant OBEN. és un restaurant que hi ha al carrer Torrijos, molt aprop dels cinemes Verdi Park. OBEN és un restaurnat en el uql es combinen els plats casolans de sempre amb receptes creatives i fins i tot un pel exòtiques però allò que el fa destacar per sobre de tot és la materia prima. No tan sols hi ha una preocupació per la gastronomia sinó també per la nutrició i la saluti prova d’això és que tots els plats estan elaborats amb productes 100% ecologics.

A nivell gastronomic el restaurant no té menú sinó que s’ha d’escollir a la carta. Una carta que, per cert, varia en funció de la temporada. Nosaltres ahir vam optar per uns calenons sobre una base de tomí quet i unes virutes de formatge i una coca de tomaquet, formatge i pesto. De segon vam menjar un Tataki de tonyina amb sesam i unes “piruletes” de pollastre amb gambes. I de postres vam escollir un gelat de caramel i iogurth amb mermelada de nabius, mel i fruits secs. I per acompanyar-ho tot plegat un vi Azimut rosat.

Restaurant OBEN
Torrijos, 53
08012 Barcelona
Tel. 932373713
Preu aprox: 30 Euros/persona.