24 horas

PRISACOM S.A, la filial del Grupo Prisa dedicada a l’elaboració, difusió i explotació de continguts en format digital ha inicat avui a les 12 del migdia el nou diari 24 horas.
24 horas és, segons els seus responsables, el primer diari imprès actualitzat al moment. El diari és gratuït i es presenta en format PDF (aproximadament unes 15 pí gines) per a descarregar, imprimir i llegir a qualsevol lloc i s’actualitza constantment amb les últimes noticies. Els usuaris registrats poden, a més, personalitzar-ne les seccions i continguts locals (jo no hi estic registrat i no ho he comprobat).

24 Horas es un diario vivo, que cambia tantas veces como lo exija la actualidad y que no tiene hora de cierre. El lector es quien decide cuándo quiere imprimirlo. Por la mañana, las noticias mirarán a América y presentarán la jornada en España. A lo largo del dí­a, primarán los sucesos más inmediatos. Y a última hora se podrán leer todas las crónicas deportivas. 24 Horas le llevará la actualidad antes que nadie.
Font: Elpais.es

La idea d’aquest diari es cobrir el segment d’usuaris que prefereixen la informació al moment i segmentada que poden oferir els mitjans digitals en comptes del resum diari amb totes les noticies del dia, articles d’opinió, etc. i que per altra banda prefereixen la comoditat de llegir en format paper en comptes que fer-ho davant d’una pantalla d’ordinador o mitjançant un dispositiu portatil.

Notí­cia a ElPaí­s.es: ELPAIS.es lanza ’24 Horas’, el primer diario impreso actualizado al momento